Jean Bosco Safari ______

Je zou kunnen zeggen dat Jean Bosco Safari een godenkind is: rijkelijk getalenteerd, diepmenselijk bewogen, ongebreideld gedreven in al wat hij doet… bloedstollend eerlijk en trouw aan zijn muziek. Je vindt zo iemand niet dikwijls in het bizarre showbizzwereldje.

Hij voelt zich vereerd omdat hij het gevoel van éénheid mag doorgeven via melodie en ritme. Dat is voor hem een gedreven, opwindend en ontroerend proces. Het verbond tussen het publiek en de artiest is heilig voor Jean en daarvan deel mogen uitmaken, vindt hij een voorrecht. Jean Bosco Safari groeit dankzij zijn tomeloos talent uit tot de rock, soul, folk singer, songwriter en performer die hij nu is. Zijn basisinvloeden verloochent hij nooit: “The Beatles”, “Bach” en de Rwandese drums.

Zijn muzikale en menselijke hart is zo groot dat hij telkens weer diepere en verrassende concepten ontdekt om de mensen te raken. Hij schrijft en brengt kindervertellingen, hij geeft huiskamerconcerten, hij leidt team-buildings en leeft als een muzikale duizendpoot. En bovenal is hij nu ook chef-pupître bij de Grungblavers. Zo grijpt hij tijdens de repetities elke valse noot ongenadig bij de keel en gedisciplineerd zet hij die bij elk van zijn vrienden om in een zoetgevooisde klank.

DE ANDERE GRUNGBLAVERS ______

Luc Caals
Luc Caals
Jean Bosco Safari
Jean Bosco Safari
Erik Goossens
Erik Goossens
Guillaume Van der Stighelen
Guillaume Van der Stighelen
Marc Fransen
Marc Fransen
Boogie Boy
Boogie Boy
Gène Bervoets
Gène Bervoets
Dirk Cassiers
Dirk Cassiers
Jan Van Looveren
Jan Van Looveren