Luc Caals ______

D’r is niemand van de Grungblavers die langer op het podium staat dan Luc Caals. Luc wachtte met zijn debuut tot de wereld helemaal opternief was geboren en uitgevonden, eind jaren ’60. Dan werd het tijd om zijn talent te tonen. Niet als komiek, maar als bassist in zijn eigen orkest en dat heette –toeval bestaat niet- ‘The New Born’.

Vanaf toen werd het podium zijn wereld, zijn vakje waar hij met al z’n talenten inpaste. Als muzikant, presentator, zanger, imitator en komiek salamanderde hij door stampvolle feestzalen in heel Vlaanderen.

Daar kon hij zich ontplooien in de vele typetjes die hij uit het leven greep en die voor hem de weg effenden voor de burleske hilarische shows in het Witte Paard, toneelstukken in het Echt Antwaarps theater, een minisoap op ATV, reeksen van VTM en zijn eigen winter- en zomershows. Als zanger bewijst hij alle eer aan Hazes en aan de evergreens van de Grungblavers.

Luc is echt niet voor één gat te vangen… hij vult gewoon alle gaten in de showwereld op met zijn vakmanschap, zijn ingeworteld gevoel voor timing en zijn menslievende humor. We kunnen er letterlijk niet omheen: Hij is onze dikste vriend.

DE ANDERE GRUNGBLAVERS ______

Luc Caals
Luc Caals
Jean Bosco Safari
Jean Bosco Safari
Erik Goossens
Erik Goossens
Guillaume Van der Stighelen
Guillaume Van der Stighelen
Marc Fransen
Marc Fransen
Boogie Boy
Boogie Boy
Gène Bervoets
Gène Bervoets
Dirk Cassiers
Dirk Cassiers
Jan Van Looveren
Jan Van Looveren