fbpx

Paul Ambach

Paul Ambach

Paul, Boogie Boy, Ambach

Bij Boogie Boy/Paul Ambach zat er alleen maar muziek in de paplepel. En hij staat nog altijd voor en zelfs tussen de massa, dansend op tafels, zwetend als een rund. De longen en de ziel eruit, geen houden aan. Boogie Boy kneedt het publiek altijd tot een uitzinnige massa.

In zijn vorig leven wist hij met ‘Make It Happen’ Led Zeppelin en de Rolling Stones op Belgische podia te brengen, maar ook Michael Jackson, Bruce Springsteen, Prince, Frank Sinatra, Pink Floyd, Tina Turner, Ray Charles, Rod Stewart, …. Van legende BB King kreeg hij z’n echte geboortekaartje. Toen ze samen aan het musiceren waren, zei die ‘Let’s Boogie’ en lap… Boogie Boy kwam op de wereld.

In het woord ‘ambacht’ schuilt ‘Ambach’. Met eigen handen ‘iets’ stevig vastgrijpen, het bijvijlen en slijpen… en dan de schitterende diamant tonen. Dat is Paul Ambach tot op de draad. Een langere biografie vind je binnenkort in de boekhandel.

Zijn zakelijk kantje en zijn soul toont hij ook als Grungblaver. En krijg je tijdens zijn swingende aandeel in de show een rondzwierende micro tegen je hoofd, zeg dan gewoon ‘Blame it on den Boogie’… of waar dacht je dat Michael Jackson die song vandaan haalde?

Paul, Boogie Boy, Ambach

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.