fbpx

Dirk Cassiers

Dirk Cassiers

Dirk Cassiers

In Dirk Cassiers leeft de ziel van een ridder van de Ronde Tafel, altijd op zoek naar de Heilige Graal. En dat is een zegen als je op hem, als “Hoofd van Marketing” van het bedrijf Dallas, een beroep doet. Altijd op zoek naar een betekenisvol antwoord op vragen van het leven. Met een bedachtzame blik, warme woorden en een helder inzicht reikt hij oplossingen aan. Hij daagt je uit om nieuwe succesvolle avonturen aan te gaan en geeft met creatieve campagnes een boost aan bedrijven. Mét meetbare resultaten.

Als hij muziek maakt… net hetzelfde. Het bracht hem en zijn broer Jo zelfs naar de Royal Academy in Hollywood voor de soundtrack van ‘Friends & Lovers’ met Steven Baldwin, Robert Downey Jr. en Claudia Shiffer. Ooit noemden we hem vol trots Dirk ‘The Voice’ Cassiers door z’n succes in team Koen Wauters. Maar dat heeft hij muzikaal al lang overstegen. Dat zal zijn nieuwe CD binnenkort als vanzelf bewijzen.

Zoals hij dat ook doet als Grungblaver! Als hij zijn klep opentrekt, krijgen wij op het podium allemaal letterlijk de wind van voren… maar hij kan evengoed ieders hart ademloos vertederen met diezelfde stem, zijn blik, zijn warme ik.

Dirk Cassiers

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.