fbpx

Jan Van Looveren

Jan Van Looveren

Jan Van Looveren

‘Voor hetzelfde geld’ had Jan Van Looveren door zijn drukke bezigheden geen ‘Ja’ kunnen zeggen tegen het aanbod om bij de Grungblavers te komen zingen. Je ziet, een gewone zin schrijven zonder één van die mens zijn programma’s te noemen, is amper mogelijk.

Jan heeft geen leven… of misschien juist wel, maar dan zijn het ineens tien van die gewone mensenlevens op een hoopje. En zijn vele bezigheden lopen dan nog als een vol ei over door zijn tomeloze inzet en zijn volmondig enthousiasme. Bewijs? Als bakker sliep hij meer dan nu.

De voor zijn ziel en zaligheid broodnodige carrièreswitch leidt hem nu naar uitdagende happy triggers (lap) die hij zo nodig heeft om zich te kunnen ontplooien. Met zijn sterk lijf en zijn snelle geest smijt hij zich in het volle leven van de acteur, de tv-presentator, de entertainer en de Grungblaver. In het voorjaar 2017 is er zijn nieuwe programma ‘Weg met Jan’… maar die titel gaan wij als groen groepke echt niet volgen. We hebben zijn groot bakkes nog veel te hard nodig om ons – ook letterlijk – op ons plaats te zetten, want hij regisseert de shows met sterke hand en met een, nog altijd, koffiekoeken hart.

Jan Van Looveren

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.